black cat studio szolgáltatások

termékfotózás

blog

kapcsolat

Saját magad akarod vállalkozásod összes terhét cipelni, ezzel gátat szabva céged növekedése előtt?

Akkor ne olvass tovább!

Teljes körű web- és social média szolgáltatás kis- és középvállalkozások számára.

Milyen téren tudunk számodra segíteni és megkönnyíteni a mindennapjaid?

weboldal - termékfotó - imázsfilm - social média - termékfeltöltés 

Szolgáltatásaink

weboldal fejlesztés

Weboldal és webshop fejlesztés: elkészítjük vállalkozásod weboldalát vagy webshopját, amellyel nemcsak Te, hanem ügyfeleid is teljes mértékben elégedettek lesznek!

A fejlesztést követően sem hagyunk magadra, weboldalad kezelésének oktatásában is segítünk, illetve karbantartási szolgáltatásunk is rendelkezésedre áll.

Teljes webes csomagunkkal mindent intézünk neked, tárhelyet, domaint, SSL tanúsítványt és a weboldalad. Neked csupán a weboldalról érkező rendelésekkel és megkeresésekkel kell foglalkoznod.

weboldal karbantartás

Weboldal és webshop karbantartás: segítünk weboldalad és webshopod folyamatos karbantartásában és fejlesztésében, hogy netes megjelenésed mindig naprakész maradjon!

szerver üzemeltetés

Virtuális szerver üzemeltetés: webshopod néha lassú, ezzel értékes vásárlókat vesztesz? Ne függj más weboldalak forgalmától egy megosztott tárhelyen.

Virtuális szerver üzemeltetésünkkel weboldalad mindig dedikált erőforrással fog rendelkezni és amikor szükséged van rá, szinte azonnal skálázható az erőforrása.

Emellett domain regisztrációban is állunk rendelkezésedre.

Termékfotózás: egy webshop alapja a termék fotója. A vásárlód csak a termék képén keresztül kerül kapcsolatba az értékesíteni kívánt portékáddal. Itt az esély, hogy egy jó fotóval felkeltsd az érdeklődésüket és a kezükben akarják tartani a termékedet.

termékfeltöltés

Termékfeltöltés: sok-sok terméked van, de nincs időd azokat megjeleníteni a webshopodon? Ezzel értékes értékesítési csatornától esel el. A termékfelöltéssel egyetemben a termék leírására is nagy hangsúlyt fektetünk, amely segít a konverzió növelésben és a SEO törekvéseidet is támogatja.

Mi a minőségi termékadatlapban látjuk a konverzió kulcsát, ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy egy termékről minden lényeges információ felkerüljön a webshopodra kiváló termékfotókkal megfűszerezve.

rövidfilm készítés

Imázsfilm készítés: szükséged van egy könnyed kisfilmre a vállalkozásodról vagy egy termékedről? Nézd meg eddig készített kisfilmjeinket és vedd fel velünk a kapcsolatot, ha te is szeretnél ilyen módon megjelenni az ügyfeleid számára.

social média kezelés

Social média kezelés: nincs időd posztolni céged közösségi média oldalaira, ezért lecsúszol az értékes organikus forgalomról és nem tudsz mindig a közönséged szeme előtt lenni?

Több ezer social média poszt írása utáni tapasztalatunkkal levesszük ezt a feladatot a válladról, sőt, ha szükséged van rá, még a kreatív tartalmat is elkésztjük!

Influencer menedzsment: több bevált mikroinfluencerrel dolgoztunk már együtt, ha márkádnak szüksége van influencer megjelenésre, tudjuk kikhez érdemes fordulni!

ticket rendszer

Ticket rendszer telepítés és üzemeltetés: sok-sok beérkező emailed van és elveszel az ügyfelekkel való kapcsolattartásban? Ilyenkor érdemes ticket rendszerre váltanod, ezzel időt spórolsz meg magadnak és az ügyfélszolgálatod számára is.

A Zammad open source rendszerét használjuk, így költséghatékonyan tudunk megoldást kínálni erre a feladatra.

nemesfém kereskedelem

Nemesfém kereskedelem bejelentése: nemesfém ékszereket és termékeket akarsz forgalmazni? Tudtad, hogy szükséged van ennek bejelentésére és belső szabályzat elkészítésére?

Segítünk, hogy ez a lehető leggyorsabban megtörténjen, illetve segítünk megírni az egyszerűsített belső szabályzatot, hogy minél hamarabb a termékeid eladásával tudj foglalkozni.

A névjelzéshez szükséges beütő szerzám elkészítésében is a segítségedre leszünk! 

webshop költöztetés

Webshop költöztetés: már nem nyújt elég szabadságot a bérelhető webáruház és költöztetnéd webshopod? Segítünk a költözésben, Shoprenterről Woocommerce-re vagy fordítva.

Kik vagyunk?

Black Cat Studio Zoli

Galántai Zoltán

termékfotós és weboldal fejlesztő
0+
termékfotó
0+
óra fejlesztés
0+
termékfeltöltés
0+
promóciós fotózás
0+
rövidfilm
Black Cat Studio Zsuzsi

Galántai Zsuzsanna

social média manager, termék stylist
0+
facebook poszt
0+
termékfeltöltés
0+
instagram poszt és story
0+
promóciós fotózás
0+
hírlevél szöveg és tartalom
0+
influencerkampány menedzselése

Kapcsolat

kapcsolat
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram